Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

Mini Campus d'estiu

MINI CAMPUS 2015
Full d'inscripció

Com és habitual, el CB Solsona organitza el seu Mini Campus d’estiu de Bàsquet. Es tracta d’una activitat per passar-s’ho bé a l’estiu, tot iniciant-se en la pràctica del basquetbol. Està destinat als nens i nenes de 5 a 12 anys i es durà a terme durant quatre setmanes (entre el 29 de juny i el 25 de juliol). L’horari de l’activitat serà de dilluns a divendres de 7 a 9 del capvespre.

En relació a aquest Mini Campus aquí teniu el fulls d’inscripció, que conté les instruccions per apuntar-se.

Igualment, ens podeu fer qualsevol consulta al mail cbsolsona@cbsolsona.com o bé al facebook https://www.facebook.com/pages/Mini-Campus-CB-Solsona/517966921600565

Annex: Full d'inscripció Mini Campus 2015  (pdf 252.11KB)
FOTOGRAFIES MINICAMPUS 2014
Aquí podeu veure i descarregar-vos les fotografies de l'edició del minicampus 2014. Fotògraf: Lluís Closa

 

Mini Campus 2014
Ampliar imatge Link
AQUEST ESTIU ÉS TARONJA...
Mini campus 2014

És el color de les pilotes de bàsquet i de les samarretes del C.B. Solsona.  És el color del bàsquet solsoní. Perquè a Solsona es viu el bàsquet; es viu l’emoció i la intensitat d’aquest esport vibrant. I a l’estiu, tot i que s’ha acabat la temporada, el ritme no decau...

Sense anar més lluny, una de les activitats habituals del mes de juliol per a molts nens i nenes tant solsonins com estiuejants és el Mini Campus de Bàsquet. És tota una tradició que el C.B. Solsona organitzi aquesta activitat estiuenca, que és una bona oportunitat per als infants per passar una bona estona fent esport i divertint-se.

Sota la direcció tècnica de l’entrenador Lluís Folch, i amb el suport d’un bon planter d’entrenadors i de joves esportistes del club, els nens i nenes a través de diferents jocs i activitats gaudeixen de l’esport de la cistella.

Es tracta d’una activitat per iniciar en la pràctica del basquetbol i, alhora, oferir una opció de lleure estival. Està destinat als nens i nenes de 5 a 12 anys i es durà a terme durant quatre setmanes (entre el 30 de juny i el 25 de juliol). L’horari de l’activitat serà de dilluns a divendres de 7 a 9 del capvespre.Us hi esperem!

FOTOGRAFIES MINICAMPUS 2012
Aquí podreu veure i descarregar-vos les fotografies del mini-campus d'estiu 2012.

1a setmana - dilluns

1a setmana - divendres

2a setmana

3a setmana

4a setmana