Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

06/06/2012
Crònica Bàsquet Base - 2 de juny de 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

JÚNIOR FEMENÍ
CB.SOLSONA 82 - 28 CASINO DEL CENTRE DE L’ HOSPITALET
Parcials: 21 - 4 / 14 - 8 / 25 - 8 / 22 - 8
Jugadores: Núria Torres (10) , Marta Palà (2) , Estel Lasso (6) , Núria Riu (9) , Judit Garriga (17) , Raquel Estany (4) , Maria Farràs (4) , Cristina Cordon (5) , Queralt Ribera (25) .
Gran final de temporada de les Júniors
El passat dissabte dia 2 de juny el júnior femení del C.B. Solsona jugava l’últim partit de la temporada. El partit corresponia a la Copa Federació i les noies es jugaven l’esmentada copa.
El partit començava amb una clara consigna, anar a buscar el diferencial més gran de punts possible per tal de tenir un bon average i aspirar a la copa. I així va ser, les jugadores locals van donar una lliçó d’ambició i van aconseguir un resultat immens. La tònica del partit va ser sempre la mateixa, constant pressió defensiva amb constants recuperacions de pilotes i cistelles ràpides.
Al final del partit el resultat va ser molt favorable (+54) i les solsonines van demostrar que cap repte se’ls escapa de les mans, aconseguint una satisfacció personal immensa i també fent gaudir als espectadors com mai.
Amb aquest partit es dona per finalitzada la brillant temporada del júnior femení, en la que s’han aconseguit grans èxits com són l’ascens a nivell A i, a falta de confirmació oficial, la Copa Federació.
Des de l’equip Femení es vol donar les gràcies a tots als pares pel suport rebut al llarg de tota la temporada.
SOU GENIALS NENES!
MOLT BONA TEMPORADA 2011 – 2012!


PRE-INFANTIL MASCULÍ
El passat dia 2, el pavelló local d'esports va acollir un partit interessant que enfrontava l'equip solsoní pre-infantil de la temporada vinent contra els pre-infantils de Bàsquet Castelldefels entrenats per un ex-jugador i entrenador de Solsona, l’Oriol Gavaldà.
Els dos equips van estar força igualats durant el partit. Tot i així al final del partit el marcador es va decantar cap els de casa. Els dos equips van gaudir d'una bona jornada i s'ho van passar d'allò més bé.
L'esperat estiu ha arribat i després d'haver acabat les competicions toca gaudir-lo. L'equip del C.B. Solsona us desitja un bon estiu, salut i sobretot BÀSQUET !