Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

08/02/2012
Crònica Bàsquet Base - 4 febrer 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

PRE-MINI MIXT

CB SOLSONA 41 - 52 CE SANT NICOLAU

Després de perdre dos partits consecutius a causa del poc nombre de jugadors, ens presentàvem a aquest partit amb un total d'onze jugadors. El rival era el Sant Nicolau, un equip fort de la part alta de la taula. El partit va començar bé, amb concentració en la defensa i ordre en atac marcant un primer parcial de 8-4. A la segona part ens va faltar precisió en el tir, tot i que la defensa va continuar sent intensa. D'aquesta manera, el resultat de la segona part va ser de 0-2 a favor del sant Nicolau. La tercera part va ser molt igualada, amb un 6-6 al marcador, però a la quarta la defensa ens va fallar i el parcial va ser de 2-9. En el cinquè, sisè i setè quart vam tornar a pressionar en defensa, aconseguint uns parcials de 10-9, 4-6 i 8-7. D'aquesta manera ens esperava un últim quart decisiu ja que la diferència al marcador era de sols cinc punts però els nervis ens van dominar, fent passes impossibles i fallant cistelles fàcils, i arribant a un últim parcial de 3-9.
En atac ens falta saber que som un equip i que a pista som cinc jugadors i que, per tant, hem d'aixecar més el cap. En defensa anem millorant, juguem més concentrats i estem començant a entendre que sense una bona defensa no es pot guanyar un partit. A continuar lluitant que encara queda molt per aprendre i molta temporada per endavant!


MINI FEMENÍ

SOLSONA 34 – 84 ABRERA

Millora de joc a partir de l'"hora tonta"

Individualment, destaquem el debut de la Sara. Com a equip, continuem millorant tot i que encara ens costa entrar al partit. El primer període va ser per oblidar. Ens miràvem el partit com qui escolta una tertúlia de ràdio sense participar-hi. Un cop superada l'hora tonta, però, comencem a anotar i acabem el partit amb una espectacular victòria al darrer període (11-8) i amb el nostre particular rècord d'anotació: 34 punts.


MINI MASCULÍ

SALLE MANRESA 54 – 65 CB SOLSONA
Jugadors: F.Algué, M.Bueno, M.Buscall, A.Rodríguez, J.Algué, M.Villaró, A.Casals, A.Augé, A.Vendrell, M.Estany.
Parcials: 8-4 / 8-13 / 7-4 / 5-11/ 4-4 / 6-9 / 5-10 / 11-10

Victòria ajustada però merescuda!

El passat dissabte dia 4, l’equip mini masculí del C.B. Solsona va desplaçar-se a les 9 del matí a Manresa, on jugava a les 10.45 contra la Salle Manresa.

El partit es plantejava, des d’un principi, igualat. Els taronja-negres van sortir a pista amb ganes de guanyar, tot i que en molts moments sempre hi havia algú despistat (cosa que s’arreglava amb quatre instruccions des de la banqueta). Es va intentar aplicar tot el que s’havia treballat durant els entrenaments, i encara que algunes coses no acabaven de sortir, els solsonins no van deixar de lluitar, tot i el fred, fins aconseguir la victòria.
Aquest dissabte el mini s’enfronta a Solsona a les 12 del matí contra el Llívia (verd), un rival en principi fàcil, i que si l’equip treballa, es pot endur una altra victòria.


CADET FEMENÍ “A”

SOLSONA 45 – 44 TORDERA

Parcials: 7-16 , 14-14 , 12-10 , 12-4

Remuntada que ha de marcar un punt d'inflexió

Després d'un començament de partit farcit dels errors de sempre, les taronges es van recuperant i aconsegueixen controlar la diferència de punts i escurçar-la fins a aconseguir una agònica victòria. Sense dubte, el triomf ha estat possible gràcies a la injecció de moral i de tranquil•litat aportats per la Queralt Ribera (26 punts, 18 rebots, 16 pilotes recuperades, +54 de valoració). La victòria ha de marcar un abans i un després en la moral de l'equip.