Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

26/10/2012
Crònica Sènior Femení - Gran partit i victòria il·lusionant.

BASQUET FEMENÍ CORNELLA B 36 – 47 C.B. SOLSONA

Parcials: 10-12,11-12,3-10 i 12-13

Jugadores: Núria R.2, Elena S. 7 (1 triple), Paula V. 1, Judith G. 6, Anna E. 8, Clara T.8, Diana C. 5, Belén S. 10 i Cristina C.

Gran partit i victoria ilusionant.

Les noies del C.B.Solsona es van desplaçar a Cornella a veure's les cares contra les segones clasificadse, Les visitants van començar molt bé en atac, amb una inspirada Anna que ens donava un parcial de 0-6 en quatre minuts. D'aquí al final de quart les locals es despertaven i acabaven de terallar la diferencia per arribar al principi del segon quart 10-12. Al segon quart les locals s'avançaven amb un parcial de 6 a 0 en tres minuts i es possaven per davant al marcador 16 a 12. A partir d'aquí, les Solsonines guiades amb una gran Belén, amb 8 punts consecutius, guanyaven el parcial 11-12 i es tornaven a posar a davant al marcador 21 a 24.

La segona part va començar molt bé per les solsonines, que en aquests deu minuts només van encaixar 3 punts i tots des de la línea de tirs lliures. Les solsonines trenaven bones jugades en atac, i tot i la permisivitat de l’àrbitre feien 10 punts en aquest quart, per avançar-se al marcador 24 a 34. El quart quart va començar amb un parcial de 6 a 0 per les solsonines, respost ràpidament per un altre a l'inversa. Tot això a falta de 5 minuts, durant els quals l’intercanvi de cistelles va afavorir a les solsonines, que van acabar guanyant aquest quart de 1 punt ,12-13, per acabar guanyant de 11 a un rival que encara no havia perdut cap partit.

Molt bon partit de les solsonines, on a part d’escassos minuts, van saber jugar amb molt seny, aprofitant les segones i terceres oportunitats en el rebot en atac, i amb una gran intensitat defensiva durant els 40minunts. Destacar la pressió a les bases de la Núria R.

Molt bon partit nenes!, a seguir jugant amb aquest seny i aquesta intensitat defensiva, si ho fem així podem guanyar més partits i intentar lluitar per mantenir-nos a les posicions capdavanteres. FELICITATS PER LA VICTÒRIA!