Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

19/04/2012
L'EQUIP JÚNIOR FEMENÍ ACONSEGUEIX L'ASCENS A NIVELL A, A FALTA DE DOS PARTITS PER JUGAR
Imatge de complement Ampliar imatge

La temporada al començament es presentava complicada vist els resultat dels anys anteriors. Es volia millorar la imatge de la temporada anterior però en cap cas se'ns passava pel cap estar lluitant per ascendre de categoria.
La temporada va començar d'una manera impressionant amb 7 victòries seguides. L'equip jugava els partits amb intensitat i conforme anava avançant la competició la il•lusió augmentava. En acabar la primera volta només ens havia pogut guanyar un sol equip. Aquí va ser quan van aparèixer les primeres sensacions de poder fer quelcom important en aquesta lliga.

A l’inici de la segona volta, els bons partits i victòries van seguir i es lluitava per la primera plaça. Però una derrota a Sant Andreu de la Barca ens ho va complicar, ja que les líders no fallaven. Al final vam haver de seguir lluitant contra aquest mateix equip per poder quedar subcampiones. I en aquesta darrera jornada ho vam aconseguir, vencent al S.A. Súria en un partit emocionant on les jugadores del C.B. Solsona van anar a remolc durant tot el partit i es van avançar a només 30 segons pel final, aconseguint així la victòria i l'ascens.
Ara queden dos partits per acabar la lliga i es jugaran el mateix cap de setmana, aquest vinent. Dir també que els resultats han acompanyat no solament per la gran qualitat de les jugadores que formen aquest equip sinó també pel gran ambient que existeix entre elles, tant dins de la pista com fora d'ella, cosa molt important en els equips.

Les integrants d’aquest gran Júnior Femení són: Núria Torres, Marta Palà, Estel Lasso, Núria Riu, Judit Garriga, Nira Colilles, Raquel Estany, Maria Farràs, Cristina Cordon i Queralt Ribera
FELICITATS CAMPIONES !