Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

29/03/2012
Crònica Sènior Femení - Bon partit, però com passa en els darrers partits, amb només 4 seniors no podem fer miracles.


CERBERUS ARTES 58 C.B. SOLSONA 49

Jugadores: Maria F. 11, Elena S. 17, Jaz C.1, Diana C. 6, Cris E. 12 i Cris C. 2.

Parcials: 12-9 / 17-19 / 18-10 / 11-11.

Bon partit, però com passa en els darrers partits, amb només 4 seniors no podem fer miracles.

Les Solsonines es presentaven amb 4 sèniors i 2 juniors a la pista de l’Artès.

En el primer quart, les solsonines vam tenir molt desencert en els contraatacs, i això no ens va permetre guanyar el primer parcial, i el vam perdre per 12-9. Les taronja al segon quart sortien a per totes, però un triple a només 3 segons del final permetia a les locals deixar el marcador 29-28. Les solsonines van guanyar el parcial 17-19, però no va ser suficient per posar-se per davant.

A la represa, les locals van sortir a per totes, i corrent al contraatac i molt encertades des de la línea de 6,25, guanyaven el quart 18-10 per arribar a falta de 10min 47-38. L'últim quart va ser d’intercanvi de cistelles per part dels dos equips. El quart va tenir de marcador un empat a 11, on les solsonines nomes perdien de 8p a falta de 4 minuts, però no van poder remuntar el partit.

Llàstima, perquè aquests últims tres partits les solsonines han lluitat com mai, pero la falta de jugadores no ens ha pogut donar la victòria, ja que arribàvem massa cansades als darrers minuts per poder tenir l'efectivitat necessària. En teoria, aquest encara no hauria de ser l'últim partit en que patim les conseqüències de ser tant poques jugadores, i no poder fer ni el 5 inicial amb jugadores sèniors.