Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

27/09/2012
Crònica Sènior Masculí - C.B. CORBERA “B” 66 – 58 C.B.SOLSONA

JORNADA 1 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

C.B. CORBERA “B” 66 – 58 C.B.SOLSONA

Jugadors: F.Rafart (11), D.Vendrells (6), M.Bensalah (1),N.Ergin (4), R.Comas (21), C.Bueno (5), F.Codina (2), G.Soler, Ll.Colillas (4), M.Pera (4).

Parcials: (23-14), (41-30), (53-41), (66-58).

Primer partit de la temporada pel conjunt sènior masculí del C.B. Solsona amb males sensacions degut a la falta de ritme i intensitat demostrat pel conjunt Solsoní davant el Corbera, que ens va superar en tot moment en el ritme de partit. Cal destacar la incorporació aquesta temporada de 3 joves jugadors com son el Guillem, el Christian i el Nikita, que provenen de les categories inferiors del club. La resta de jugadors ja integraven la plantilla l’any passat donant continuïtat al projecte que es va iniciar ara ja fa un any.
El primer partit arribava amb moltes incògnites pel conjunt taronja degut a que estem davant d’un grup on repeteixen pocs equips de la temporada anterior i això dificulta el coneixement dels mateixos per part de l’equip tècnic els jugadors i en definitiva tots els integrants de l’equip.
El desenllaç del partit en el seu conjunt va ser de superioritat local provocada per una zona a tota pista que ens va fer perdre una quantitat de pilotes desmesurada. Aquest fet va marcar el desenllaç de tot el partit on vam anar a remolc i incapaços de rebaixar les diferències que van agafar els de Corbera ja en el primer quart de partit.
La temporada és una carrera de fons on l’equip aspira a tot ja des del començament de temporada. Esperem que ens respectin les lesions, que tan mal ens van fer la temporada anterior.
Ànims i Força a tot l’equip que això acaba de començar.

3a CATALANA GRUP 5 Clubs Competició.

C.B. ARTES B
HIMESA SALLENT A
ODENA CLUB BASQUET
LA SALLE MANRESA B
S.E. CASAL VILAFRANCA B
TOTSPORTS-BASQUET SAMA B
C.B. CORBERA B
REMACAT SA SURIA
C.B. VILATORRADA B
C.B. ABRERA
C.B. NAVAS
C.B. SOLSONA
C.E. GELIDA
ELS MONJOS B.C. A
PROMOFIX BASQUET
PHYSIC GM CB IGUALADA B