Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

27/04/2012
Crònica Sènior Femení - Nova victòria
Imatge de complement Ampliar imatge

SÈNIOR FEMENÍ

C.B. SOLSONA 50 – 41 U.E. CAPELLADES CAFE-SOUL

Jugadores: Elena S. 13, Paula V. 6, Alba Ll. 10, Jaz C., Anna E. 6, Clara T. 3, Diana C. 12 i Cris E.

Nova victòria

Les noies del C.B. Solsona van començar molt bé movent la pilota contra la zona, però gens encertades en el tir. Fruit d'això, les visitants s’escapaven als cinc minuts amb un parcial de 0-6 amb 5 tirs lliures fallats. A partir d'aquí les locals començaven a veure més ampla l'anella i començaven el festival de triples, 5 entre el minut 6 i 14. Això sumat a l'encert de les pivots movent la pilota permetia avançar-se al final del primer quart 16-12, amb un parcial de 12-6 en 5 minuts. El segon quart va seguir la mateixa tònica, les solsonines van sortir molt fortes i amb un parcial de 15-5. Al final del quart però, les solsonines es van relaxar i amb un parcial de 0-5 les rivals s’apropaven al marcador, per arribar a la mitja part 31-22.

A la segona part l'equip visitant va plantejar una defensa individual. Hi va haver intercanvi de cistelles els deu minuts, i les locals van guanyar el parcial 11-5 per arribar a falta de deu minuts 42-27. L'últim quart va ser molt semblant, les noies del C.B. Solsona van arribar a guanyar de 15 punts, 50-35, però al final es van relaxar i les visitants van fer servir els dos minuts restants per retallar les diferencies 50-41.

Molt bon partit de les solsonines contra la zona, defensa que les rivals van haver de canviar quan ens van començar a entrar els tirs, perquè els fèiem massa mal. Destacar en atac el partit de L'Elena, la Diana i l'Alba, que va ser molt important en el joc interior, fent molt mal provocant moltes faltes i anotant un 80% en el tir lliure, 8/10.