Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

27/04/2012
Crònica Bàsquet Base - 21 d'abril 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

CADET MASCULÍ

C.B. SOLSONA 64 – 50 CATALANA OCCIDENT - MANRESA BLAU

Parcials: 12 a 20 , 10 a 14 ; 18 a 6 i 24 a 10.

Jugadors: Èric (15 punts), Fran, Guillem, Roger (10 punts), Abdhlellah (8 punts), Aleix (14 punts), Marc (4 punts), Genís, Maiol (2 punts), Pau M. (11 punts) i Pau G.


Reprenem les cròniques després d'una petita absència, tot comentant el partit del passat dissabte.

D'entrada va quedar molt clar que cada equip va dominar una part, el Manresa la primera gràcies a l'agressivitat i les ganes dels seus jugadors, i la segona va ser nostra gràcies a la bona defensa i a que vam endurir l'actitud sobre la pista.

Si simplifiquem les coses, podem dir que en velocitat i intercanvi d'atacs ràpids el Manresa és superior, però que en jugades estàtiques i en el 5 contra 5 nosaltres som superiors. Per tant, la primera part va dominar el joc ràpid i menys controlat, i quan vam
saber parar una mica aquest joc i imposar el nostre criteri i la nostra pausa, sense caure en la precipitació, vam dominar en el marcador.

Total, que passats 3 quarts del partit anàvem empatats a quaranta. Tot igual que al començament, però amb els nervis a flor de pell en els dos equips i en l'àrbitre, que va estar molt pressionat per tothom.

A partir d’aquí, no acostuma a fallar, qui controla els nervis i és més sofert té més possibilitats d'endur-se la victòria i algun que altre cop, en canvi qui es deixa dominar pels nervis acaba amb tècniques, faltes anti-esportives i amb sensació de frustració.
Per tant victòria merescuda, i volem dedicar el partit al Maiol, que sempre ens ha ajudat amb la seva capacitat i amb la seva alegria.


CADET “A” FEMENÍ

Doble jornada a la Costa Brava

Els capricis de l'organització han fet que ens haguéssim de desplaçar fins a la Costa Brava per jugar contra els equips de Tordera i Lloret de Mar. Afortunadament, vam poder fer els dos partits el mateix dia per aprofitar el desplaçament. Això va fer que, a més dels partits, poguéssim gaudir d'un dia de platja i convivència entre jugadores, entrenadors i pares. Els resultats són el menys important (76-29 a Tordera i 87-12 a Lloret de Mar). Partit dolent al matí, però cal destacar la gran actitud de les jugadores al partit de la tarda, en què les baixes van fer que, des del minut 5, només tinguéssim 5 jugadores disponibles. Ara tindrem dues jornades de descans que ens ajudaran a recuperar efectius.MINI MASCULÍ

CB SOLSONA 81 – 50 LA SALLE MANRESA1


Jugadors: Toni R., Miquel V., Joan A., Jordi C., Andreu C., David A.,
Jan B., Aleix A., Arnau V., Miquel E.

Parcials: 10-9 / 4-10 / 19-10 /13-0 / 8-10 / 6-7 / 10-4 / 11-0

L’equip mini masculí del C.B.Solsona va jugar el passat dissabte 21 al pavelló de Solsona contra la Salle de Manresa.

El partit va començar igualat fins que al quart període vam començar a fer pressió tota la pista i vam aconseguir augmentar l'avantatge, i això ens va permetre jugar més relaxats. Tot i alguns errors en defensa vam aconseguir un gran resultat.

I ara a seguir treballant als entrenaments que el pròxim dissabte juguem contra el C.B. Llívia-Puigcerdà Verd i no ens podem despistar.