Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

27/04/2012
Crònica Sènior Masculí - Derrota merescuda tot i la gran actitud de l'equip.

JORNADA 27 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

CB SANT QUIRZE 88 – 57 CB SOLSONA


Jugadors: F.Codina (7), E.Masdenpinòs(3),R.Comas (21), J.Padrò (3), M.Pera (2), X.Viladrich (3), Ll.Colilles (6), C.Bueno (8), J.Carol (4)

Parcials: (23-13), (48-28), (72-46), (88-57).


DERROTA MERESCUDA TOT I LA GRAN ACTITUD DE L'EQUIP.

Partit molt complicat el que havia de jugar el primer equip del C.B.Solsona contra el Sant Quirze, equip que havia sumat 11 victòries consecutives en els darrers 4 mesos de competició.

El partit començava amb intercanvi de cistelles entre els dos equips, però mica en mica el joc interior dels locals es va anar imposant per acabar sumant 23 punts en el primer quart, la majoria d'ells des de les posicions properes a la zona restringida.

En el segon període les coses no van canviar excessivament per part dels 2 equips. Tot i l'intent dels jugadors taronges per evitar que el Sant Quirze agafés avantatges grans en el marcador, mica en mica les diferencies augmentaven. Tot i així ,el parcial va ser idèntic al del primer quart i el resultat al descans dona una idea clara de la superioritat del conjunt local.

Amb el partit ja pràcticament decidit, les consignes a la segona meitat eren continuar posant ritme al joc i intentar jugar el millor possible per tal de millorar conceptes que no havien acabat de sortir a la primera meitat. El joc de l'equip va millorar però no lo suficient per donar la volta al marcador.

El darrer període va ser de pur tràmit i els equips es van dedicar a provar coses per als següents partits que ens han de venir, 3 per ser exactes, dels quals els 2 següents els disputarem a casa.

El Proper partit important també el disputarem a casa el dia 28 d'abril a partir de les 17:30 al pavelló municipal d'esports de Solsona.

US ESPEREM A TOTS.