Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

06/02/2013
Crònica Bàsquet Base - 2 de febrer de 2013
Imatge de complement Ampliar imatge

MINI FEMENÍ

SOLSONA 61 - 54 LLIÇÀ DE VALL

Parcials: 15-8 , 0-2 , 9-8 , 6-2 ; 2-13 , 17-2 , 2-8 , 10-11

... i això també és bàsquet

Espectacular partit, resolt aquest cop a favor de les solsonines. Bon partit de totes les jugadores, especialment en defensa. A destacar el retorn de la Maria després de la lesió: gran aportació defensiva, rebot i intimidació sota tauler.

El marcador favorable a l'inici del darrer període (51-43) es va consumir a causa de moments de precipitació i dubtes. Així, un parcial de 2-9 col•locava el marcador 53-52 i ens preparava per a un final ajustat a falta de 3 minuts. Però aleshores la concentració defensiva, les recuperacions, i dos triples als darrers minuts ens permetien celebrar la primera victòria de la fase regular. Això també és bàsquet.


CADET FEMENÍ

BÀSQUET SITGES 64 – 42 C.B. SOLSONA

Jugadores: Maria Villaró(5), Anna Solé(6), Julia Jipa(7), Marina Estany(8), Anna Stefano(9), Núria Cardona (10), Gemma Ribera(11), Clara Pujol(12), Ariadna Ortiz(13), Catalina Martos(14), Alba Clotet(15), Cristina León(17).

Parcials: 18-7 16-8 19-13 11-14

Les solsonines van anar a Sitges. Després d’un llarg viatge va començar el partit. Als primers períodes van sortir una mica fluixes, amb passades inapropiades i tirs molt dolents. A la tercera part després del descans es van començar a posar les piles i van ajustar una mica més el marcador. Durant l’últim quart va ser el millor que van jugar les solsonines amb passades més segures i més encert en el tir. Aquet partit ens va ajudar a millorar.


JUNIOR FEMENÍ

CB SOLSONA 47 - 43 CE GELIDA
Jugadores: Tània Estany (5), Anna Segués (6), Ilona Kovalenko (9), Maria Farràs (10), Júlia Farràs (11), Núria Torres (13), Dana Buscall (15), Anna Pelegrina (16).
Parcials: 10-5 29-11 36-28 47-43

Aquest cap de setmana el junior femení de Solsona esperava la visita de les jugadores de Gelida amb ganes, i tot i que faltava alguna component les vuit noies van fer un bon partit. El Gelida va ser el primer rival de la temporada i no va deixar massa bon record ja que les solsonines van perdre d’un punt.


Es va començar amb força igualtat, tant en defensa com en atac, però a mesura que el partit avançava les solsonines van anar destacant i assegurant la victòria, amb una millora en el joc i una resistència més constant. En el tercer quart la cosa va començar a empitjorar i les jugadores de Gelida anotaven amb facilitat gràcies a la zona i els errors de les locals. Finalment el C.B. Solsona va reaccionar i tot i que el final va ser molt ajustat, van guanyar de quatre punts.

És cert que en alguns moments el ritme no era l’esperat però el partit es pot valorar positivament gràcies a l’esforç de totes.

Ara toca descans de Carnaval, on les solsonines carregaran piles per tornar a jugar el dia 16 contra el CB Papiol.


INFANTIL MASCULÍ


JOVIAT LA SALLE 68 - 46 CB SOLSONA

Parcials: 20-9, 23-16, 12-17 i 13-4
Jugadors: Adrià, J. Camps, J. Vila, Andreu, Joan, M. Villaró, M. Estany, M. Buscall, Òscar i M. Segués.

No tenim confiança, som irregulars

El passat Dissabte dia 2 l’infantil del CB Solsona es va desplaçar a Manresa per disputar el quart partit de la fase regular.

En el primer període els taronges van sortir a mirar el nivell del rival i no a demostrar el seu nivell. Això ho aprofitaven els locals per agafar una bona diferencia, de 13 punts (14-1). Els Solsonins van reaccionar des de l'encert en els tirs de mitja distancia fins a retallar la diferencia a 5 punts (27-22) però de cop els nostres jugadors van marxar del partit amb un parcial de 16 a 3 per arribar a la mitja part 43 a 25.

La segona part va començar amb una mentalitat diferent. Els jugadors van començar a cometre menys errors defensius i responsabilitzar-se més en defensar el seu rival. Però el problema el teníem en atac, no aconseguíem anotar amb facilitat i per això no vam aconseguir mai reduir la diferència a menys de 10 punts.
El més positiu va ser el canvi de mentalitat defensiva de la primera (43 punts en contra) a la segona part (25 punts en contra). Llàstima que no vam començar a defensar des de el principi. En canvi l'atac va tenir una valoració bastant negativa, per la poques ideés en atac i sobretot per la poca confiança que tenen els jugadors.

El proper partit serà el dia 9, dissabte de Carnaval, a Solsona, a les 10:45 contra CB Castellbisbal.