Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

28/01/2013
Crònica Bàsquet Base - 26 de gener de 2013
Imatge de complement Ampliar imatgeMINI MASCULÍ

El mini masculí del C.B. Solsona va disputar el passat dissabte 26 de gener el primer partit a casa a la nova categoria.
Els solsonins s'enfrontaven contra el Llívia-Puigcerda, un equip superior físicament però inferior tècnicament.
La primera part va constar d'un seguit de bones accions pels locals, com bons atacs i bones pressions, i males accions, com petites errades defensives i de tancament de rebot. Tot i això l'avantatge a la mitja part era pels solsonins.

La segona part va ser quan es va desequilibrar la balança. Els de casa van saber atacar molt bé i realitzar una defensa casi excel•lent. El període clau va ser el 6è, en el que el resultat va ser de 13-2. Posteriorment tot el que s'havia de fer era mantenir el resultat, i així ho van fer. Finalment el resultat va ser de +16 pels locals.MINI FEMENÍ

LA GARRIGA 57 - 56 SOLSONA

Parcials: 4-15 , 15-0 , 5-15 , 6-3 ; 7-12 , 8-0 , 6-6 , 6-5

Això és bàsquet

Bàsquet en la seva màxima expressió. A la nostra curta història, havíem viscut derrotes, victòries, remuntades... però encara ens faltava viure un partit amb final ajustat. Grans moments de contraatac de les solsonines al començament del partit, que ens van permetre posar-nos per davant. Al descans, el resultat (30-33) ja feia preveure un final ajustat. Moments finals d'emoció a les banquetes i a les grades (45-45, 51-51, 57-56), resolts finalment a favor de l'equip contrari. Això és bàsquet.


INFANTIL MASCULÍ

CB SOLSONA 50 - 59 CB ÀRTES

Parcials: 0-12, 18-20, 11-10 i 21-17
Jugadors: Adrià, J. Camps, Guillem, J. Vila, Joan, M. Villaró, Manel, Joel, M. Buscall, Oscar i M. Segues.

Els taronges comencen molt tard el partit.

El Pau ens explica com va anar el partit.

El dissabte passat el CB Solsona va jugar contra el CB Artès. Va ser un partit marcat per un mal inici en què en el primer parcial no vam anotar cap punt. Després ja vam començar a anotar però a causa del mal inici no vam aconseguir atrapar-los. En defensa ho vam fer bé però en algun cop ens despistàvem. Ara toca seguir treballant amb més intensitat als entrenaments.
Tot i la derrota la imatge va ser positiva, els solsonins van lluitar fins al final per retallar la diferencia en el marcador però quan un partit comença 0-16 és molt difícil de remuntar. El pròxim partit intentarem estar més ben preparats mentalment pel començament del partit.

L'Infantil masculí es desplaça el dia 2 a la difícil pista de la Joviat de Manresa.


JUNIOR FEMENÍ

CB SOLSONA 110 - 21 JOVENTUT SANT VICENÇ

Jugadores: Anna Segués (6) , Ilona Kovalenko (9) ,Maria Farràs (10), Núria Torres (13) , Gemma Ribera (11) Anna Pelegrina (16) , Marina Estany (8), Tània Estany (5)
Parcials: 21-9 33-2 30-6 26-4

Un bon partit

Les Solsonines esperaven la visita a casa,amb ganes, amb l’equip incomplet,i amb l’ajuda de dues cadets,a les jugadores del Joventut Sant Vicenç .

El partit va començar marcant la diferència per part de les taronges, però a mesura que van anar passant els minuts, s’anava incrementant l’eficàcia de les jugades i anava millorant el joc.

Tot i algun oblit en defensa que s’ha de millorar, el partit el podem valorar molt positivament, com ens mostra en una gran part el marcador.

Així doncs, aquest va ser un bon partit.JUNIOR MASCULÍ

CB SOLSONA 55 – 48 CLIMASOL-ROSER B

Jugadors: Marian, Abdellah 1, Roger, Moi 8, Jordi, Jan 23, Marc, Èric 14, Francesc 6 i Pau 3.

Gran partit del C.B. Solsona!

Aquest cap de setmana l’equip solsoní es va enfrontar contra un gran equip, el Roser. Va ser un gran partit. En la primera part l’equip solsoní al principi es va adormir molt, el Roser al veure això va reaccionar i ens van començar a fer punts. El C.B. Solsona va reaccionar i va començar a fer una gran defensa i un espectacular atac. En el segon quart el CB Solsona va començar a perdre pilotes tontes però l’equip solsoní va imposar una gran defensa que va fer que recuperéssim pilotes. En el tercer quart hi va haver una gran igualtat de punts, els dos equips van imposar una defensa espectacular. En l’últim quart el CB Solsona va fer un gran esforç i va poder anar-se escapant en el marcador.

Una gran defensa i un magnífic atac va fer que l’equip solsoní guanyés aquest gran partit.
Donem moltes gracies al públic per el gran suport que ens van donar en aquest gran partit.