Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

03/02/2012
Crònica Bàsquet Base - 28 gener 2012

MINI MASCULÍ
FUSTES JANÈ C.B. SOLSONA 68 - 37 C.B. TORELLÓ “MIXT”
Parcials:11-3, 7-2, 10-4, 9-5, 4-4, 9-7, 8-5 i 10-7
Jugadors: Arnau, Aleix, Marc, Jan, M. Bueno, M. Estany, M. Villaró, Andreu, Jordi i Ferran A.
El passat 28 de gener a les 12:15 al pavelló “nou” el mini masculí del C.B. Solsona disputava el segon partit de la fase regular contra el C.B. Torelló “mixte”.
El Solsona va començar el partit guanyant, demostrant superioritat i fent uns bons parcials. Però a partir de la mitja part vam sortir més relaxats i no vam seguir la mateixa dinàmica dels primers períodes. Però vam aconseguir mantenir la diferencia que portàvem. I ara a seguir treballant als entrenaments que ens queden molts partits difícils.
El Dissabte 4 de febrer ens desplacem ha Manresa per jugar contra la Salle Manresa, esperem tornar amb una victòria.

MINI FEMENÍ
C.B. SOLSONA 13 – 63 CBSAB
Jugadores: Aina, Ares, Berta, Laura, Marta, Maria, Núria i Txell
Partit difícil de les noies del Mini Femení aquest passat cap de setmana a Sant Andreu de la Barca. Les rivals eren molt més grans que nosaltres (de mida i d’edat), i físicament no vam poder fer res per aturar-les. Agafaven tots els rebots i tenien totes les ocasions que volien per acabar fent cistelles.
Tot i el resultat, vam demostrar que no ens fa por res i vam jugar amb intensitat tot el partit, aguantat la pressió a tota la pista que les noies del CBSAB no van deixar de fer en cap quart.
Ja sabem que aquesta temporada ens trobarem sovint amb partits així, però l’important es jugar centrades, sense mirar el marcador i mirar de fer-ho cada vegada millor.