Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

12/04/2012
Crònica Sènior Femení - Amb 9 sèniors...retrobament amb la victòria.
Imatge de complement

SÈNIOR FEMENÍ

C.B.SOLSONA 64 – 51 C.B.MARTORELL SOLVIN B

Jugadores: Clara C., Elena S. 14, Paula V. 9, Alba Ll. 6, Jaz C. 1, Anna E. 7, Queralt R. 8, Clara T. 6, Diana C. 6 i Cris E. 6.

Amb 9 sèniors...retrobament amb la victòria.

Les noies del C.B. Solsona rebien el Martorell, amb totes les jugadores sèniors menys la Silvia, que encara esta lesionada. El partit va començar molt bé per les locals, que en 3 minuts portaven un parcial de 10-4. A partir d’aquí les visitants van ajustar les línies de defensa i van poder córrer, i retallar diferencies. El marcador al final del primer quart era de 15-10. El segon quart va ser una calca del primer, les solsonines s'allunyaven de deu punts i les visitants remuntaven. Tot i així, les locals van guanyar el parcial per 17-14 i van arribar a la mitja part amb avantatge, 32-24.

A la represa, les solsonines van sortir amb una pressió a tota la pista que va ser molt efectiva. Això sumat a l’encert des de la línea de 6,25 permetia a l’equip local distanciar-se de 16 punts, 45-29. Les locals es van relaxar i les noies del Martorell van ajustar aquest tercer quart, per acabar-lo 47-36. L'últim quart va ser d'intercanvi de cistelles amb el resultat d'empat a 15, per arribar al final dels 40 minuts 64-51.

El partit va estar mig controlat per les solsonines, que han demostrat que si venen a jugar totes podem guanyar mes partits, i estar mes amunt a la classificació. Bon partit al contraatac i des de la línea de 6,25.