Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

12/04/2012
Crònica Sènior Masculí - Gran partit i millor resultat en una pista complicada

SÈNIOR MASCULÍ

JORNADA 25 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

CB SANTPEDOR B 64
CB SOLSONA 103


Jugadors: D. Vendrells (4), M. Bensalah (11), F. Codina (12), , X. Merino (29), E. Masdenpinós(11), N. Ergin (2),R. Comas (19), J. Padró (14), P. Mujal (2)

Parcials: (8-28), (19-47), (36-68), (64-103).


Gran partit i millor resultat en una pista complicada

Partit immaculat el que va disputar el conjunt Solsoní el dissabte passat a la pista del Santpedor, on els jugadors taronges van fer un partidàs que permet sumar una victòria molt important.

En el primer quart de partit els jugadors de Solsona van sortir molt motivats. Van saber aprofitar la velocitat en el joc per agafar unes bones avantatges en el marcador. Gràcies a les recuperacions de pilota i la bona defensa, van poder córrer a una velocitat de vertigen fins la cistella rival i anotar amb facilitat tant en transició defensa atac com en joc posicional. Al final del primer període el resultat ho deia tot: 8 a 28.

En el segon quart, tot feia pensar que els jugadors de Santpedor reaccionarien, però no va ser així. Els solsonins van aprofitar per donar un cop sobre la taula i continuar amb moltes ganes incrementant el resultat en el marcador fins a l’escandalós 19 a 47 amb el qual s’arribava al descans.

Amb el partit ja pràcticament decidit, les consignes a la segona meitat eren continuar posant ritme al joc per tal de no baixar els braços i demostrar que el joc desplegat en la primera meitat no era fruit de la coincidència ni de la sort. Aquest quart va ser el més igualat de tots amb un resultat parcial de 17 a 21.

En la darrera fase de partit es va poder veure un festival de joc ofensiu, on els atacs es van menjar literalment a les defenses, amb un parcial de 28 a 35 que es podia assimilar en un resultat de mitja part en qualsevol partit de la lliga.

Cal dir que els percentatges en el tir dels jugadors solsonins van ser molt bons, amb un 9 de 19 en tirs de 3 i un 26 de 47 en tirs de 2. Això va facilitar enormement la feina dels jugadors a la pista. Cal destacar també els minuts disputats pels jugadors de la casa amb 2 cadets i un júnior que van jugar de cine els minuts que van estar a pista.

Una de freda i un altra de calenta, com no pot ser d'una altra manera: el Dani es va lesionar en una acció de joc que el farà ser baixa per un període aproximat de 15 dies, però vam recuperar el Joan, que va fer un partit molt complert tant en atac com en defensa.

El Proper partit important també el disputarem a casa el dia 14 d'abril a partir de les 17:30 al pavelló municipal d'esports de Solsona.

US ESPEREM A TOTS.