Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

10/05/2012
Crònica Bàsquet Base - 28 d'abril 2012

JÚNIOR MASCULÍ

TRANSMOISÈS C.B.SOLSONA 54 – 43 JOVIAT-LA SALLE MANRESA B

El passat dia 28 d’abril es va disputar el partit que enfrontava l’equip local de categoria júnior masculí, Transmoisès C.B.Solsona, contra l’equip de Manresa, Joviat - La Salle Manresa B.

El partit va començar de cara pels locals, ja que de seguida van fer el seu joc i van anar dominant el partit. Però algunes errades defensives i badades ofensives van propiciar que els visitants s’acostessin al marcador. El partit va arribar a la mitja part amb un resultat de 25-18 pels de casa.

Durant la mitja part, l’entrenador del Solsona va intentar esperonar als seus jugadors, dient que s’havia de sortir a trencar el partit per tal de poder arribar amb un coixí notable de punts al final. Però els jugadors locals van sortir una mica desconcentrats, i van encaixar un parcial de 0-8 en contra. Un cop més, l’entrenador va demanar un temps mort per tal d’aconseguir que els seus jugadors fessin el seu millor joc, i després d’això van remuntar el parcial en contra i el van deixar 14-10 a favor.

La quarta part va començar igual que va acabar la tercera, i els de Solsona van poder arribar amb el coixí de punts que els havia demanat el seu entrenador. Al final es van relaxar una mica però el partit ja estava guanyat, així que no calia patir.

En resum bon partit dels Locals però cal sortir més concentrats des de l’inici del matx per tal de segur millorant.


MINI FEMENÍ

CB SOLSONA 34 – 50 CASTELLBISBAL

( 12-5 , 2-6 , 2-11 , 2-0 ; 10-8 , 0-6 , 2-8 , 4-6 )

Nova demostració del bon moment de l'equip

Arrencada espectacular de l'equip, amb un primer temps de 12-5. Durant els períodes següents, però, el Castellbisbal va anar entrant al partit i va aconseguir capgirar el marcador. A falta de 9 minuts, però, el marcador oferia encara possibilitats a les jugadores taronges, que només estaven 10 punts per sota (30-40). Cal millorar la intensitat defensiva i mantenir el ritme durant tot el partit (alternem parcials brillants de 10-0 amb parcials de 0-10). Malgrat el resultat final, es confirma novament la bona evolució de l'equip.