Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

10/05/2012
Crònica Bàsquet Base - 5 de maig 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

MINI FEMENÍ

CB SOLSONA 52 – 69 MARTORELL

Parcials: ( 9-12 , 4-8 , 6-7 , 0-8 ; 19-0 , 2-14 , 9-4 , 3-16 )

Per treure's el barret

Quan va començar la temporada érem conscients de les dificultats que ens trobaríem pel camí, que la feina seria dura i que teníem moltes coses per aprendre. Ens visitava aquest dissabte el 4t classificat, el Martorell; amb jugadores que ens superaven en edat i alçada. I novament l'entrega de les jugadores ens va fer vibrar. Després d'arribar al descans amb un desavantatge de 16 punts (19-35), les taronges van aconseguir un parcial impressionant (19-0) i van capgirar el marcador (38-35), tot mantenint l'emoció fins al final. Va ser un d'aquells partits que recordarem temps, i que donen sentit a tot l'esforç de la temporada. Veure les cares de satisfacció de jugadores i pares en acabar el partit no té preu. Potser no guanyarem cap partit, però la victòria moral no ens la pren ningú.


JÚNIOR FEMENÍ

Aquest passat pont de maig l'equip júnior femení del CB Solsona va participar en el IV Torneig Cabrera Basketball a Cabrera de Mar. Els rivals als quals s'havia d'enfrontar eren Argentona, Molins de Rei, Cabrera i 3 Viles. El nivell de joc dels equips participants era molt alt i es va poder veure molt bon joc a pista.
Vam disputar 5 partits dels quals en vam guanyar 2. Al final vam quedar en quarta posició però cal destacar que en la disputa del tercer i quart lloc la sort ens va jugar una mala passada fent que perdéssim de només 3 punts.
Tot i així, vam demostrar ser un equip unit en tot moment, sent l'alegria de l'alberg on ens vam allotjar. Perquè fer un brindis l'últim dia cridant CB Solsona i que tothom aplaudeixi, que vinguin nens i pares d'altres equips a animar-te, ballar la "macarena" al menjador i la resta de moments viscuts fan que tornem a casa amb un somriure d'orella a orella. Aquests quatre dies ens han fet adonar que juntes podem arribar molt lluny i ens han ajudat a crear una complicitat dins l'equip que no es pot explicar amb paraules.
Esperem poder mantenir aquest equip la temporada vinent i continuar gaudint del basquet com fem ara. Auuup nenes!