Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

30/11/2011
Crònica Sènior Masculí - CB MIRASOL 81 – 61 CB SOLSONA

CB MIRASOL 81 – 61 CB SOLSONA


Jugadors: D. Vendrells (4), M. Bensalah (6), A. Caelles (13), LL. Colilles(6), X. Merino (13), X. Viladrich(2), M. Pera , J. Padrò (3), R. Comas (12)

Parcials: (15-21), (39-33), (62-46), (81-61).


Mal partit del conjunt taronja a la pista del St.Cugat on sortim amb una diferència de punts massa amplia tot i el bon inici de partit.

El partit començava amb alternativa per part dels dos equips. L’inici de primer quart va ser clarament favorable als interessos del conjunt local, però la segona part d’aquest quart les diferencies es retallarien fins al punt que el Solsona era capaç d’agafar diferencies properes als 8 punts, gracies al saber fer contra defensa individual. Això va fer replantejar l’estratègia del conjunt local i marcaria la resta del partit. Al final del primer període 6 punts d’avantatge i 21 punts que demostren l’encert en els moments que l’equip més ho necessitava.

L’equip local en l’arrencada del segon període es va posar en defensa zonal. Això va fer que el Solsona tingués molts problemes per trobar espais, degut a que la pista, entre altres coses, no tenia les mides reglamentaries. Així, la dificultat per trobar bones accions de llançament es multiplicaven, juntament amb la falta d’idees i la mala organització alhora d’atacar aquest tipus de defensa (que la setmana passada en el partit de casa si que vam saber fer). S’arribava al final del període amb 6 punts favorables a l’equip local.

En la represa del partit i vist el resultat que els havia donat la defensa zonal ni se’ls passaria pel cap de canviar-la i amb un parcial d’inici de 12 a 0 deixaven el partit pràcticament sentenciat, tot i que en bàsquet, això no es pot dir mai.

En el darrer quart el Mirasol lluny de conformar-se en mantenir les diferències en el marcador va intensificar encara mes el seu joc, cosa que el va permetre marxar amb unes diferencies molt importants. L’actitud d’alguns jugadors de l’equip va permetre arribar al final del mateix amb una diferència que no reflecteix la qualitat dels dos equips però si les mancances contra defensa zonal que semblaven salvades en la jornada anterior. Es van tornar a cometre errors que s’han de corregir!.

Hem d’aixecar el cap i treure les coses positives, que n’hi van haver, i aprendre de les negatives que sempre és important, ja que el dia a dia amb l’equip fa que es puguin corregir.

Aquesta setmana no es va poder comptar amb el Kiku i li desitgem tot l’equip que es recuperi d’aquestes molèsties al turmell el més aviat possible.

La propera setmana ens visita un dels equips més en forma, el Sant Quirze, que està només a una victòria en la classificació. Necessitarem, com sempre, tot el suport de la nostra gent per animar el màxim possible en un partit que es preveu dur per endur-nos els 2 punts.

US HI ESPEREM A TOTS/ES