Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

30/11/2011
Crònica Sènior Femení - Superioritat Taronja des del primer minut de joc
Imatge de complement Ampliar imatge


C.B.SOLSONA 68 - INFORBER BASQUET BERGA 13

Parcials: 22-1, 20-4, 10-4, 16-4

Jugadores: Elena S. 22, Paula V. 7, Paula V. 3, Jaz C. , Anna E. 6, Raquel E. 5, Clara T. 9, Diana C. 10 i Cristina E. 6.

Superioritat Taronja des del primer minut de joc

Les Solsonines rebien el cuer en la classificació, i van saber sortir motivades, pressionant línees de passada, corrent i amb encert en el tir de tres punts. El primer quart va acabar amb un parcial de 20-4. El segon quart va començar més ajustat, i amb 7 minuts el parcial era de 6-3, les solsonines amb un sprint als últims minuts es distanciaven més en el marcador, i acabaven guanyant el parcial 20-4 per arribar a la mitja part 42-5.

A la represa, les bergadanes es van posar amb una defensa en zona, que ens va costar una estona saber com atacar-la. Però vam trobar la manera, i recuperant boles i anotant al contraatac les solsonines sentenciaven el partit amb un parcial de 10-4 i un altre de 16-4.

Les solsonines van defensar molt i molt bé, però tot i l’ampli resultat hem de fer autocrítica, perquè potser hem errat uns 10 o 12 contraatacs soles i això són molts punts. Una altra nota negativa, el trist 32 per cent d'encert en el tir. Eestacar el gran partit de l'Elena i el debut amb sèniors de la Raquel Estany que amb cinc punts i varies accions va fer un bon partit.

Felicitats per la victòria contundent, hem vist que sabem defensar molt agressives, a veure si no perdem el ritme i continuem així. Amb aquesta defensa i polint l'encer en el tir podem fer grans coses, però hem d'anar pas a pas. Portem 3 victòries seguides i la setmana que ve juguem contra un rival directe,a veure si podem tornar amb una victòria de Capellades i anar pujant llocs en la classificació.