Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

21/03/2012
TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET A SOLSONA
Imatge de complement Ampliar imatge


La Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol i el Club Bàsquet Solsona organitzen aquest dissabte 24 de març una TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET I PREMINIS DE LES COMARQUES CENTRALS al pavelló d’esports solsoní. Es tracta d’una activitat que ja fa uns anys que es porten a terme amb molta acceptació per part de clubs, familiars i esportistes; s’ha demostrat que són una bona eina d’introducció al bàsquet per als jugadors més petits.

En aquesta ocasió se celebra de la 4a. Trobada d’Escoles de Bàsquet i la 2a. Trobada de Preminis de la present temporada 2011-12, amb la participació d’un total de 15 equips (12 prebenjamins i 3 preminis).

El principal objectiu és compartir el matí amb els companys de l’equip i amb els nens i nenes d’altres clubs i escoles de bàsquet fent esport, divertint-se i passant una bona estona. Es tracta d’una activitat educativa i participativa, en la que no hi ha ni marcador ni resultats. Els pares i mares tenen un paper important: acompanyar, animar i donar suport als petits esportistes en tot moment, gaudint de la seva experiència, i no han de prendre nota dels punts que fan els fills ni els equips. Tots els encontres seran de 4 parts de 6 minuts a rellotge corregut.

Jugadors i jugadores del CB Solsona s’encarregaran d’arbitrar (o millor dit, “moderar”) els partits i del servei d’ordre. L’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès donen el seu suport a la trobada.