Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

17/04/2013
Crònica Bàsquet Base - 13 d'abril de 2013
Imatge de complement Ampliar imatge

MINI FEMENÍ

SOLSONA 47 – 56 LA GARRIGA

Parcials : 4-4 , 15-4 , 0-15 , 7-3 ; 4-8 , 6-12 , 7-2 , 4-8

Ofec i precipitació

En un entorn poc habitual, al pavelló vell i a la tarda, vam poder viure un gran partit de bàsquet entre dos equips molt igualats. El partit d'anada ja s'havia resolt per una mínima diferència d'un punt.

Al descans el resultat estava igualat a 26. A la represa, però, vam viure moments d'ofec en la lluita pel rebot i minuts finals de precipitació.

Malgrat tot, bon partit, bon ambient i tot preparat per a la doble jornada de dissabte vinent a Lliçà de Vall i Lliçà d'Amunt.INFANTIL MASCULÍ

CB ARTÉS 47 - 54 CB SOLSONA

Parcials: 2-9, 14-20, 14-14 i 17-11

Jugadors: Manel, Adrià, J. Camps, J. Vila, M. Segués, Miquel, M. Buscall, Òscar i Joan.

Gran victòria de l’infantil del CB Solsona a Artés.

El Jordi Vila ens explicarà com va anar el partit:

El passat cap de setmana els infantils del C.B. Solsona van anar a jugar al pavelló del CB Artés.

Fins a la mitja part el Solsona es va mostrar molt sòlid en defensa i només va encaixar 16 punts. Aquesta defensa a la segona part es va mantenir però no va ser tan intensa com en la primera.

Els solsonins van anar per davant del marcador durant tot el partit tret d’un moment en el tercer quart que van empatar a 11 punts. Per sort el Solsona va reaccionar de seguida i al final del cinquè quart la diferència era de 13 punts a favor. L’avantatge es va anar mantenint però a l’últim quart els locals van anar reduint-la. Malgrat el nerviosisme es va arribar al final del partit amb el marcador favorable a l’equip visitant, el CB Solsona, 47-54.