Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

05/11/2012
Crònica Bàsquet Base - 3 de novembre de 2012
Imatge de complement

JÚNIOR FEMENÍ

MARTORELL 49 - 53 SOLSONA

Parcials: 10-15, 21-32 ; 40-43, 49-53

Jugadores: A. Segués, M. Estany, M. Farràs, T. Estany, I. Kovalenko, J. Farràs, S. Ouchicha, N. Torres, D. Buscall i A. Pelegrina
Entrenador:M.Bensalah.

Equip guanyador

Tot el partit ha estat a favor de C.B. Solsona, el qual aconsegueix la seva victòria. La primera part fou excel•lent, però la segona, les jugadores es van relaxar la qual cosa va fer que patissin molt per guanyar finalment. Gràcies als ànims dels pares, de l'entrenador i de tot l'equip en general, es va aconseguir acabar bé el bon partit que havien començat.

Cal destacar la dificultat i inseguretat de les jugadores en algunes situacions, però també les ganes d'aconseguir la victòria final.

Són un equip que pensa col•lectivament, que no dóna cap partit per perdut i que sap aixecar-se quan cau.

El proper partit serà contra Sant Joan de Vilatorrada, a Solsona, a les 12:00 del matí, el dia 17 d'octubre.


JÚNIOR MASCULÍ

U.E CLARET 68 – 50 C.B SOLSONA 50

Parcials: 17-7, 14-12, 17-22, 20-9.

Jugadors: Gerard (2p), Marian, Abdellah (3p), Roger (2p), Moisès (5p, 1triple), Jordi (6p), Marc, Èric (12p), Kiku (5p, 1triple), Pau (15p, 1triple).

La falta de concentració fa perdre un partit contra un rival inferior

El dissabte dia 27 el Solsona es va desplaçar a Barcelona per disputar un partit contra l’U.E Claret, un rival molt fluix, en una pista descoberta, tot i que no era excusa per no jugar un bon partit.

El Solsona va començar el primer quart desconcentrat, amb molts errors defensius i mal posi-cionament en atac, i això va fer que el Claret es col•loqués al marcador amb un marge ja con-siderable de 10 punts.

Però amb molt partit per davant, els Solsonins van saber mantenir-se durant el segon quart amb una molt bona defensa en zona 2-3, tot i que seguien perdent de 12 punts.

Després del descans, gràcies a les paraules de l’entrenador i la bona concentració dels juga-dors, el Solsona va aconseguir ficar-se a 3 punts per sota el marcador, però els de Barcelona van saber remuntar fins a aconseguir un parcial de 17-22.

L’últim quart va ser el més fluix de tots, els Solsonins no es van saber concentrar en el partit i
amb una mala organització van encaixar molts punts en contra fins a acabar amb un resultat
de 68-50.

El partit es podria haver guanyat de molt, ja que els jugadors locals no eren ni la meitat de bons que els de Solsona, però va faltar concentració, i s’ha d’entrenar dur per disputar i
guanyar els partits que ens esperen.

El pròxim partit és disputarà aquí a Solsona aquest dissabte a les 19:00 contra el Berga, que no ens ho posarà fàcil.

Esperem la vostra presència per animar-nos a guanyar el partit.

MINI FEMENÍ

SOLSONA 58 – 52 ST. VICENÇ DE CASTELLET
Parcials: 10-10 , 2-0 , 8-3 , 12-6 ; 4-8 , 13-4 , 0-7 , 9-14

Equip guanyador

De totes les virtuts que tenen les nenes del mini femení, avui en destacarem una: són un equip. I no un equip qualsevol. Són un equip que pensa col•lectivament, que no dóna cap partit per perdut i que sap aixecar-se quan cau.

Després d'un inici igualat, ens vam distanciar al marcador fins a arribar a tenir un avantatge de 18 punts a falta de dos períodes.

Aleshores, una bona pressió de l'equip visitant va fer que la distància es veiés retallada a només un punt (53-52) a falta de dos minuts.

I en aquell moment l'equip va ser equip, i totes juntes (les cinc jugadores de pista i les que animaven des de la banqueta) van retornar la tranquil•litat al marcador amb un parcial final de 5-0.

Destaquem el bon partit de la Júlia: 14 punts i anticipació en defensa.PRE-MINI MIXT

PAIDOS SANT FRUITÓS 67- 17 PREMINI MIXT CB SOLSONA

Jugadors: Pere, Nil, Ares, Laia, Lukas, Ferran, Roger, Pol i Martí.

El passat dissabte 26 d’octubre els Pre-minis del CB Solsona visitaven la pista del Paidos Sant Fruitós. A priori, els del Bages no eren uns rivals amb més nivell, tot i això estaven per sobre en la classificació. Es va poder gaudir d'un partit on els solsonins van tenir les seves oportunitats. Malgrat que era un equip superior (en edat) i més veterà, els solsonins no van fer un mal paper i van demostrar que quan més posats estan en el partit poden fer mal als rivals. Pel que quede d'aquesta fase cal treballar més en defensa i tenir més paciència en atac ja que amb l'esforç de grup i el temps els punts arribaran. Cal destacar que de partit en partit es veu el progrés que estan fent els taronges dels quals molts son de primer any.