Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

21/03/2012
Crònica Bàsquet Base - 17 març 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

MINI MASCULÍ
FUSTES JANE C.B. SOLSONA 48-53 CEB NAVARCLES
Parcials: 4-12, 5-4, 9-9, 6-8, 7-8, 4-8, 10-4 i 7-4
Jugadors: Arnau, Toni, David , Ònix, M. Bueno, M. Estany, M. Villaró, Andreu, Jordi i Ferran M.
No es pot fallar tant
El passat 17 de Març a les 12:30 al pavelló “nou” el mini masculí del C.B. Solsona disputava un dels partits més importants de la fase regular contra el CEB Navarcles (3r classificat amb dues derrotes).
Partit molt igualat, el mini masculí va perdre l’oportunitat de situar-se líder en solitari, els taronges es van mostrar molt erràtics sota cistella.
Va ser un dels millors partits en defensa, però segurament en atac va ser el pitjor de la temporada. Els jugadors estaven amb massa ansietat a l’hora de buscar cistella, fet que va provocar la bona defensa de l’equip visitant. A més cada jugador volia jugar ell tot sol contra el Navarcles, i cal tenir present que el bàsquet és un esport d’equip, i es juga 5x5 i no 1x5.
Ara només podem entrenar amb més ganes i intensitat per poder preparar bé el proper partit, que no el tenim fins d’aquí a un mes.

MINI FEMENÍ
CB SOLSONA 34 – 71 SAFA ST ANDREU BCN
Parcials : 3-10 , 2-8 , 11-8 , 0-10 ; 10-16 , 1-2 , 5-5 , 2-12
Els punts sobre les "i"
Feia tot just una setmana que el mateix rival ens havia tret un centenar de punts de diferència al seu camp (tot s'ha de dir: en una pista exterior i amb la cistella més alta del que marca el reglament). Ara, però, les solsonines han posat els punts sobre les "i" i han demostrat que la diferència entre els dos equips és només d'alçada, però no de qualitat. Excel•lent partit de totes les jugadores: en atac i sobretot en defensa. Anticipació, velocitat, pressió, combinació, lluita... ingredients que van fer gaudir el públic assistent.