Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

23/11/2012
Crònica Sènior Masculí - PROMOFIX 48 – 60 C.B.SOLSONA

JORNADA 10 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

PROMOFIX 48 – 60 C.B.SOLSONA

Jugadors:R.Comas (26), D.Vendrells (2), M.Bensalah(2) ,N.Ergin, C.Bueno,F.Codina (6), G.Soler(4), M.Pera (3), J.Padrò (6), F.Torres(11).

Parcials: (8-14), (23-27), (34-49), (48-60).


El Sènior Masculí del C.B.Solsona visitava una pista complicada com es la de Promofix, equip que disputa els seus partits al complex Vell Congost i que afrontava l’encontre amb 4 partits guanyats, a mitja taula d’una lliga molt renyida.

Els jugadors solsonins es presentaven a Manresa amb ganes de seguir sumant una nova victòria. Amb aquesta motivació van iniciar els primers instants, amb una defensa que tot i ser millorable en quan a posicionaments a pista, era excel•lent en actitud dels jugadors. Això va ser clau per començar a tenir el partit controlat, 0 a 7 per començar, que deixava ben encarrilat el primer quart que acabaria amb només 6 punts de diferència a favor dels taronges, 8 a 14.

Al segon quart el ritme seria molt lent. Els locals intentaven jugar un joc molt passiu i amb atacs llargs. El Solsona es va encomanar una mica del joc local i sense ritme costa molt jugar. El Promofix es sortia amb la seva i s’emportava aquest segon parcial per 2 puntes, i deixava el marcador igualat de cara a la segona part.

Les intencions visitants eren clares: tornar a canviar el ritme i imposar un joc intens en defensa que els permetés córrer. Va ser la millor fase de joc, i es va aconseguir una diferència de 15 punts que permetia afrontar amb tranquil•litat els darrers 10 minuts, deixant el partit molt de cara.

L’últim i darrer quart es va jugar francament malament. Els locals es van acostar a 6 punts de diferència, però algun bon llançament exterior combinat amb la velocitat al contraatac frustraven tots els esforços dels manresans de capgirar un marcador que va reflectir la superioritat solsonina.

La Setmana vinent ens enfrontem a l’Igualada al pavelló de Solsona, a les 17:30, on es viurà una bona tarda de bàsquet amb el cadet i el júnior masculí que també disputaran els seus partits.

Us hi esperem!