Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

29/03/2012
Crònica Bàsquet Base - 24 març 2012
Imatge de complement Ampliar imatge

ÈXIT DE LA TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET DE LES COMARQUES CENTRALS A SOLSONA

La Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol i el Club Bàsquet Solsona van organitzar dissabte passat a Solsona, una nova edició de la TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET I PREMINIS DE LES COMARQUES CENTRALS. En aquesta ocasió era la 4a trobada de prebenjamins i 2a de preminis de la temporada.

Es van aplegar al pavelló d’esports solsoní un total de 15 equips, amb uns 150 nens i nenes - acompanyats de pares, mares, entrenadors i ajudants - procedents de diferents clubs de les Catalunya Central i, en aquesta ocasió també van venir dos equips de Cervera. Van participar 12 equips prebenjamins (nascuts entre 2004 i el 2006) i 3 equips preminis (nascuts entre el 2002 i el 2003).

Els equips que van participar van ser els següents:

EQUIPS PREBENJAMINS (2004-06)

CB SOLSONA (04-05)
CB SOLSONA (05-06)
ESCOLA BAGES (04)
ESCOLA BAGES (05)
CB SANTPEDOR
FUNDACIÓ JOVIAT (04)
FUNDACIÓ JOVIAT (05)
SA SÚRIA
COL•LEGI OMS I DE PRAT
CB NAVÀS
CB CERVERA
CB PUIG-REIG

EQUIPS PREMINIS (2002-03)

CB SOLSONA
AE BÀSQUET BERGA
CB CERVERA

L’objectiu de la trobada es va complir plenament: compartir el matí amb els companys de l’equip i amb els nens i nenes d’altres clubs i escoles de bàsquet fent esport, divertint-se i passant una bona estona. Els pares i mares en tot moment van animar i van donar suport als petits esportistes. Cal destacar també la participació d’esportistes del club solsoní, que van tenir cura de l’arbitratge dels partidets, i el servei de bar que van organitzar un grup de pares de l’escola de bàsquet del CB Solsona. L’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès van col•laborar en la trobada facilitant material i trofeus.


MINI FEMENÍ

CB SOLSONA 12 – 65 ST QUIRZE DEL VALLÈS

Hem perdut el punt de la "i" !

La setmana passada comentàvem que l'equip havia posat els punts sobre les "i", tot plantant cara al SaFa St. Andreu en un gran partit. Aquesta setmana, però, ha caigut el punt de la "i". Concretament, després del 3r temps. Fins aleshores, les solsonines havien lluitat molt bé i només perdien de 5 punts. Però de manera inexplicable va caure el nostre punt, i la "i" es va transformar en un signe d'exclamació "!" i vam acabar amb l'anotació més pobra d'aquesta segona fase.


JÚNIOR MASCULÍ

TRANSMOISÈS C.B. SOLSONA 90 - 65 CANOVELLES B.C.

Parcials:15-24, 21-11, 24-15 i 30-15
Jugadors: Gerard 7(2/3 en Tirs lliures), Christian 25(6/11 en Tirs lliures), Edu 2, Francesc 4, Moisès 2, Jordi 2(0/2 en Tirs lliures), Jan 24(0/4 en Tirs lliures), Quirze 3(1/2 en Tirs lliures), Abdellah i Nikita 21(1/3 en Tirs lliures).

Aquest passat cap de setmana, concretament dissabte a les 7 del vespre, l'equip júnior masculí del CB Solsona es va enfrontar al B.C. Canovelles.

Els solsonins per 3r partit consecutiu van començar el partit amb un parcial negatiu. En els primers minuts, els locals perdien 2 a 12. L'equip visitant amb múltiples baixes venia per emportar-se el partit. Poc a poc els júniors anaven entrant en joc gràcies a contraatacs, i a la mitja part els solsonins guanyaven d’1 punt.

Acabat el descans, els taronges, van sortir amb una nova mentalitat i un nou sistema defensiu, una pressió a tot el camp. Al rival li començaven a pesar les cames a causa del desgast físic, i va acabar cedint. Els solsonins vam apretar bona part del partit i vam recuperar, ja que ens van permetre fer cistelles fàcils.

El partit va acabar amb un resultat més que positiu pels locals. Ara toca començar a pensar en el pròxim rival, un dels líders del grup al qual no podem permetre aprofitar-se dels primers minuts del partit per escapar-se en el marcador.

Gràcies al suport dels pares i dels aficionats.