Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

22/10/2012
Crònica Sènior Masculí - SALLE DE MANRESA “B” 52 – 55 C.B.SOLSONA

JORNADA 3 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

SALLE DE MANRESA “B” 52 – 55 C.B.SOLSONA


Jugadors: F.Rafart (22), D.Vendrells (5), M.Bensalah,N.Ergin (7), R.Comas (15), F.Codina, G.Soler (0), Ll.Colillas , M.Pera (2), J.Padro (4)

Parcials: (14-8), (28-19), (37-39), (52-55).


El Divendres dia 12, el Sènior Masculí del club es va desplaçar a Manresa per disputar la tercera jornada del campionat. Primer partit d’un cap de setmana intens amb jornada també el diumenge. El partit es preveia dur per la joventut del conjunt manresà, amb fama d’intensos en defensa i no van defraudar.

El partit començava com es preveia, amb força intensitat en defensa, més per part local que per part visitant. Això desencadenava el que seria una primera part bastant dolenta de l’equip, on l’11 a 0 de parcial d’inici de segon quart deixava unes diferències en contra que van arribar a ser de 18 punts. El partit es posava molt complicat, i no va ser fins als darrers instants del segon quart quan els solsonins van reduir les diferències per deixar-les a la mitja part amb 9 punts a sota, i amb la segona part encara per disputar-se.

L’equip havia de reaccionar i així va ser. Una molt bona actitud per part de tots, que va permetre capgirar la superioritat local eixugant els nou punts de distància i acabant el tercer quart per davant i amb la moral novament recuperada desprès d’un més que acceptable tercer quart. El partit però, no es va decidir fins a l’últim tram, sobretot per la sang freda demostrada per l’equip, i ens vam endur una victòria merescuda per l’esforç fet a la segona part en un partit treballadíssim.


JORNADA 5 CAMPIONAT DE CATALUNYA 3A CATEGORIA

C.B.ODENA 65 – 60 C.B.SOLSONA

Jugadors:F.Rafart (13), D.Vendrells (6), M.Bensalah(6),N.Ergin (9), F.Codina(3), G.Soler (3), Ll.Colillas(2) , M.Pera (5), J.Padro (9), E.Masdenpinos.

El diumenge dia 14 l’equip disputava el segon partit del cap de setmana, a domicili, contra l’Odena, equip que fins ara només ha perdut un partit contra el Navàs, precisament l’equip que ens visitarà la setmana vinent a Solsona.

El partit començava molt intens en defensa, fet que va produir que ens assenyalessin fins a 10 faltes en contra. Però a base d’encert en el llançament exterior l’equip es mantenia al partit sobradament i es feia amb el primer quart de partit amb una diferència de dos puntets.

La dinàmica del segon quart de partit va ser molt similar, amb una defensa visitant intensa que va permetre portar el control del quart, arribant a la final de la primera part amb un resultat ajustat de dos punts favorable als taronges i que deixava el partit obert.

A la represa, l’equip va començar a pagar l’esforç del cap de setmana. Amb una primera part dura, tot i treballar fort en defensa, va decaure una mica la intensitat. Això feia que la igualtat fins al final fos la tònica d’un partit que acabaria amb empat a 54, i es jugava una pròrroga de 5 min per decidir el guanyador. La victòria se la va endur l’Òdena, que no va perdre la cara en tot el partit, tot i ser inferior en la major part del mateix. Es va endur el partit en una pròrroga on van ser millors.

La Setmana que ve ens visita el Navàs, equip que està a la segona posició de la lliga, amb 4 victòries i 1 derrota en aquest inici de temporada. Necessitarem el suport de tots els amics del bàsquet per tirar endavant el partit.