Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

26/01/2012
Crònica Bàsque Base - 14 gener 2012

C.B. VILATORRADA 59- 62 TRANSMOISES C.B. SOLSONA

Parcials: 9-8, 5-13, 19-9 i 14-21
Punts: Gerard 2, Christian 23, Quirze 4, Moi 7, Jan 8, Nikita 14, Pau G. 2, Cesc 2, Edu, Pau M. Xiloe i Jordi.
Màxima avantatge Solsona: +15 (19-34)
Màxima avantatge Vilatorrada: +4 (6-2)

El rebot Ofensiu dona una victòria treballada

El passat dissabte 14 de gener, l’equip junior del CB Solsona, es va desplaçar a St. Joan de Vilatorrada.

El primer període va ser molt igualat, i els solsonins només van poder aconseguir un avantatge de 2 punts, però un canvi de mentalitat al segon període va fer que el Solsona se n’anés al descans amb una certa diferència de punts 27-38.

Això va fer que el Solsona sortís molt més relaxat a la segona meitat, amb una defensa amb zona que, al cap de 3 minuts del quart es va suprimir i es va passar a defensar individual. La defensa en zona va fer que el St. Joan de Vilatorrada s’acostés als Solsonins i així el partit fou més igualat.

Al quart període, el partit arribà a la recta final molt emocionant. Però la bona actitud dles jugadors solsonins va fer que el C.B. Solsona es posés a 8 punts del rival. A partir d’aquell resultat, el partit es va calmar bastant i finalment els solsonins van aconseguir la victòria. Això ens dóna més esperança per pujar posicions en la classificació.

Després de les vacances, es volia veure una bona actitud i uns bons resultats per part de l’equip solsoní, i així fou. S’ha de continuar així i la setmana que bé s’ha de fer un bon partit contra el CB Navàs. És un bon rival, 4t en la classificació, s’ha d’intentar aconseguir una nova victòria i seguir amb la mateixa actitud que aquest passat dissabte.

CADET FEMENÍ “A”

CB SOLSONA 45 - LLORET DE MAR 63

Parcials: 15-22 , 8-10 , 5-19 , 17-12

Mala arrencada de la segona fase i derrota que ha de servir per corregir el camí. En atac poc joc col•lectiu i manca d'idees davant una defensa ben posicionada. En defensa, massa facilitats a unes rivals que van saber aprofitar-ho amb combinacions ràpides. Al darrer quart, una lleugera millora en el joc d'atac serveix per maquillar el resultat.

PREMINI-MIXT
CB SOLSONA 41 – 55 CB SANTPEDOR
Jugadors: Sergi, Jordi, Guiu, Aina, Ares, Pol, Pere, Joan, Nil, Ferran, Mourat
Aquesta setmana els petits del club disputaven el primer partit a la categoria B-2. Això signifi-cava que el rival seria bastant més dur, i no només en aquest partit sinó en la resta de tempo-rada. Per tant, era necessari jugar amb la màxima concentració i motivació possible.

El C.B. Solsona va començar dominant amb un parcial 8-5 però el Santpedor es va anar des-pertant i els resultats de la resta de parcials van ser d'empat o de victòria per l'equip visitant. En l'atac el nostre joc va ser molt desorganitzat i amb presses, cosa que va provocar la pèrdua de moltes pilotes. Pel que fa a la defensa, va ser el principal motiu pel qual es va perdre el partit. Està molt bé que es corri en atac però una bona defensa és essencial per a guanyar els partits. I hem d'entendre que en la defensa la feina de cada jugador és indispensable i que si ens despistem un moment estem perjudicant al treball de tot l'equip. El que ens toca ara és continuar treballant per tal d’aconseguir els millors resultats possibles en aquesta segona fase i continuar aprenent. Endavant Solsona!