Saltar a continguts

Club Bàsquet Solsona

Navegació

Menú principal

RSSNOTÍCIES I CRÒNIQUES

08/11/2013
Festa de presentació dels equips del Club Bàsquet Solsona
Imatge de complement Ampliar imatge

Diumenge passat, 3 de novembre, al migdia el Club Bàsquet Solsona va fer l’acte de presentació dels equips de la temporada 2013-2014, activitat que està plantejada com a una trobada de germanor de tots els esportistes del club, familiars i amics del basquetbol.

En aquesta ocasió a l’accés a la graderia s’havia preparat com a novetat una paradeta de gangues de roba esportiva del club (samarretes, pantalons, xandalls i altres complements per jugar a bàsquet) a uns preus immillorables.

La cerimònia de presentació va iniciar-se amb una demostració o partidet que anàvem fent els diferents equips del club, dotze en total (sense comptar el bàsquet de manteniment per a adults): escola de bàsquet, premini mixt taronja, premini mixt negre, mini femení, mini masculí, infantil femení, infantil masculí, cadet masculí, júnior femení, júnior masculí, sènior femení i sènior masculí. Després de les demostracions esportives, es feia la foto oficial de cadascun dels equips.

Abans d’iniciar-se pròpiament la presentació de tots i cadascun dels esportistes dels diferents equips, cal destacar que hi va haver una actuació de l’Escola de Dansa Solsona, amb la participació de més de 60 alumnes que van mostrar unes atractives coreografies, especialment pensades per a l’acte de presentació dels equips de bàsquet. Els balls van ser molt aplaudits pel públic, que omplia de gom a gom el pavelló municipal d’esports.

Després de les presentacions es va fer un reconeixement especial a dos exjugadors del club que s’han retirat després d’una pràctica esportiva de prop de vint anys defensant la samarreta taronja del club, l’Alba Llorens i el Xavi Viladrich.

L’acte va finalitzar amb la foto global de família de la temporada i amb el crit de guerra del club, amb tots els esportistes apilats al bell mig de la pista.